MAVO

Trivium_MAVO.jpg

Mavo Trivium College bereidt je voor op je toekomst. Na het doorlopen van onze mavo kun je vlot doorstromen naar het mbo of de havo. Tijdens de opleiding ruimen we veel tijd in voor loopbaanbegeleiding, zodat je een goed beeld krijgt van je talenten en mogelijkheden. In vier jaar tijd laten wij je kennis maken met zoveel mogelijk vakken waar je in je latere leven veel plezier van kunt hebben. Denk dan niet alleen aan de theoretische vakken, maar denk ook aan kunstvakken en mediawijsheid. We bieden je compleet én eigentijds onderwijs. Wij gebruiken tablets in de les, maar het persoonlijk contact met je docenten staat centraal.

Hoe maken wij het verschil?
We verwachten dat je het beste uit jezelf haalt, maar je staat er nooit alleen voor: wij helpen je! We zijn geen grote school waar je je verloren kunt voelen. Wij zijn klein en bieden je maatwerk. Op Mavo Trivium College is je mentor je coach en met je mentor beslis je welke begeleiding je nodig hebt. Als je weet wat je wilt, maar juist ook als je het niet weet, dan praat je daarover met hem of haar. De school heeft naast je coach ook nog andere specialisten in huis, voor bijvoorbeeld dyslexie, faalangst en rekenen. Zo maken wij het verschil.

Thuiswerkvrij
In het eerste jaar op Mavo Trivium College maak je je huiswerk op school. Dat is prettig, want het lukt lang niet iedere leerling om thuis geconcentreerd aan het werk te gaan. Je ontdekt in het eerste jaar hoe je zelf je schoolwerk kunt plannen en hoe jij het beste leert. Dan wordt het thuis een stuk makkelijker.

Is Mavo Trivium College iets voor jou? Als je belangstelling hebt voor onze school, nodigen we je graag uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Je bent van harte welkom!

 Informatie
 
 Fotoalbum

foto_nieuwsbrief.JPG